اصفهان/
بهبود بیماری های صعب العلاج با مصرف غذای سالم

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان علیرضا ذاکر اصفهانی در همایش نان سالم در هنر سرای خورشید اصفهان با بیان این مطلب گفت : چند سال است در استان شاهد بیماری های خطر ناکی چون سرطان ، ام اس و بیماری های تنفسی هستیم که علت آن به دلیل کوتاهی و سرمایه گذاری نکردن در پخش غذا های سالم از جمله نان است .

استاندار اصفهان از نانوا به عنوان متدین ترین و با اصلت ترین افراد جامعه یاد کرد و اظهار داشت : نانوا با اصالت کسی است که با کمترین در آمد بهترین و با کیفیت ترین نان را برای مردم عرضه کند.

وی وضعیت قیمت نان را متناسب با کیفیت آن در مقایسه با سال گذشته خوب ارزیابی کرد و گفت : ما هم در استانداری تا حد امکان بستر این موضوع را فراهم خواهیم کرد .

استاندار اصفهان گفت : ما باید تلاش کنیم تا واحد های صنفی و کارخانه های ایجاد در منطقه کمشچه را ساماندهی کنیم و این کار و با ایجاد اتحادیه و تعاونی در قالب تشکل های مختلف محقق می شود.

ذاکر اصفهانی ادامه داد : این اتحادیه ها پس از شکل گیری باید با برنامه ریزی های دقیق شرایط صادر کردن نان و نان خشک تولید شده با کیفیت در آن منطقه با بسته بندی های مدرن را فراهم کنند .

وی گفت : با محقق شدن این امر اشتغال زایی ایجاد می شود و نانوایی های خانگی و غیر بهداشتی نیزجمع می شود و همه در قالب آن کارخانه فعالیت می کنند . در این همایش ناظریان نائب رئیس اتحادیه نانوایان استان اصفهان بحث بیمه کارفرمایان را مطرح کرد که استاندار اصفهان قول مساعد در این زمینه داد تا مشکل آنان را مرتفع نمایند .

گفتنی است روز گذشته به مناسبت 22 آبان روز جهانی نان سالم همایشی در اصفهان برگزار و در پایان نیز از نانوایان برتر تجلیل شد ./س