موسوي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
تحريم‌ها تاثيري بر اراده ملت ايران ندارد
امير موسوي در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به نشست آتي ايران با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و اعمال تحريم‌هاي پوشالي عليه كشورمان از سوي غرب افزود: اتحاديه اروپا با اعمال تحريم‌هايي عليه جمهوري اسلامي ايران درصدد است تا کشورمان را از ادامه فعاليت‌هاي هسته‌اي باز دارد در حالي كه هيچ مدرکي مبني بر غير صلح‌آميز بودن فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران وجود نداشته و تحريم‌ها هيچ تاثيري بر اراده آهنين ملت ايران ندارد.

وي تصريح كرد: آمريکا، آلمان، فرانسه و رژيم صهيونيستي، بازيگراني هستند که در پرونده هسته‌اي ايران اختلال ايجاد کرده و مانع از پيشرفت و طي کردن روند عادي آن شده و خواهان افزايش تحريم‌ها هستند، در حالي که چين و روسيه معتقدند افزايش فشار بر ايران نتيجه‌اي نخواهد داشت و اين موضوع بايد در فضايي سالم و آرام پيگيري شود.

اين كارشناس سياست خارجي در پايان خاطرنشان كرد: غرب در تلاش است تا پرونده‌ي هسته‌اي جمهوري اسلامي ايران را كه داراي جنبه فني و حقوقي است، به عنوان پرونده‌اي سياسي مطرح كرده و اين كشور را به استفاده غيرصلح آميز هسته‌اي متهم و با اين بهانه اهداف خصمانه خود را در منطقه پيگيري كند.

انتهاي پيام/ش