تبریز/
افزایش 10درصدی سطح زیر کشت زیره سبز در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، اسکندری درگفتگوباخبرنگاران با بیان اینکه زیره سبز ادویه ‌ای با کاربردهای مختلف‌ است، گفت: این گیاه می‌ تواند جایگاه ویژه ‌ای در صادرات‌ محصولات کشاورزی کشور ایفا کند.

وی خاطرنشان کرد: زیره سبز جزء گیاهان داروئی طبقه بندی می شود و هدف از تولید آن تامین نیاز مصارف داخلی و صادرات آن به دیگر کشورهاست.

اسکندری بااشاره به اینکه مهمترین‌ استفاده این گیاه مصارف خوراکی، صنعتی‌ ودارویی است، گفت: عواملی همچون فصل رشد کوتاه، نیاز آبی کم، همزمان نبودن فصل‌ کار آن با دیگر محصولات زراعی، اشتغال زایی، ارزش گفته و درآمد مطلوب بالا از ویژگی هایی قابل توجه‌ گیاه زیره برای بهره برداران بخش زراعی است.

وی اظهارکرد: کاشت زیره سبز به صورت دیم و آبی در ‌نیمه دوم اسفندماه تا نیمه نخست فروردین به تناسب‌ آب‌ و هوای منطقه انجام می ‌شود.

اسکندری گفت: باغداران شهرستان های اسکو، شبستر و تبریز به ترتیب با 150، 11 و پنج هکتار اراضی زیر کشت، تولید این محصول را در استان تداوم می بخشند.

وی گفت: اجرایی کردن راهکارهایی نظیر استفاده از بذر اصلاح شده، خرید تضمینی و افزایش قیمت خرید، دلگرمی خوبی برای تولید کنندگان گیاهان دارویی خواهد بود. /س