قم/
دیدار شهردار قم با توليت آستان مقدس حضرت امامزاده سيد محمد در عراق
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، وی اضافه کرد: مردم قم حافظ آثار اهل البیت هستند و شهر قم مرکز علم و تشیع بوده و پایگاه جهان اسلام است و عظمت آن بر همگان آشکار است.
دلبري با اشاره به قرار گرفتن در ماه محرم گفت: در آستانه ماه محرم الحرام شهر قم به همت شهرداري و با مشاركت شهروندان به صورت يكپارچه با پارچه‌های مشکی و نصب بنرهای تسلیت سیاهپوش شده است و اين ايام به صورت ويژه گرامي داشته مي شود.
دلبری اظهار داشت: نگاه‌ ما در شهرداری قم از صرف نگاه عمرانی فراتر رفته و سعی کردیم علاوه بر پروژه‌های عمران شهری، هم به مسائل خدماتی و هم مسائل فرهنگی بپردازیم و در همه عرصه‌ها خدمت‌رسانی مردم فهیم قم و زائرین بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) باشیم.
در ادامه توليت آستان مقدس امامزاده سيد محمد نقش شهر مقدس قم در بازسازي عتبات و ساخت ضريح مطهر سيدالشهداء(ع) را بسيار مهم و برجسته دانست و ازخدمات صورت گرفته توسط شهرداري قم در مراسم باشکوه رونمايي از ضريح جديد امام حسين (ع) تشكر و قدرداني کرد./س