شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد
استقبال و بدرقه ضریح جدید حضرت امام حسین (علیه‌السلام) به کربلای معلی
به گزارش گروه سياسي باشگاه خبرنگاران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی طي اعلاميه‌اي ضمن عرض تسلیت به‌مناسبت ایام سوگواري محرم و شهادت قافله سالار کربلا و هفتاد و دو تن از یاران وفادارش اعلام کرد:

بخش‌های باقی‌مانده از ضریح جدید حضرت اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) از شهر مقدس قم با بدرقه باشکوه و پس از عبور از  تهران، استان‌های مرکزی، لرستان و خوزستان از مرز کربلای ایران، شلمچه، به سمت کربلا و بارگاه ملکوتی حضرت امام حسین (علیه‌السلام) برای نصب منتقل خواهد شد.

بخش‌هایی از این ضریح بعد از عاشورای حسینی(ع)، طی مراسم باشکوه از شهر مقدس قم به سمت تهران منتقل و طی دو روز در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفتم و هشتم آذر ماه مصادف با دوازدهم و سیزدهم محرم برای بازدید عمومی و زیارت مردم عزادار در محل مصلی تهران استقرار خواهد یافت.

در این دو روز، مردم عزادار و فهیم تهران و هیئت و دسته جات عزاداری حسینی با حضور عاشورایی خود در محل مصلی تهران ضمن زیارت و بازدید از ضریح متبرک امام حسین (علیه‌السلام) همچون نگین خاتم انگشتری آن را در بر گرفته و پروانه‌وار گرداگرد آن حلقه زده و در ماتم آن امام همام ، به نوحه‌خوانی و عزاداری می‌پردازند.

در ادامه اين اطلاعيه آمده است: پس از دو روز استقرار ضریح در مصلی تهران با بدرقه عمومی مردم از مسیر استان مرکزی، لرستان و خوزستان از مرز شلمچه به سمت کربلا منتقل خواهند کرد.

همین اطلاعیه اضافه می‌کند: این ششمین ضریح حرم امام حسین (علیه‌السلام) است که این بار توسط ایران اسلامی و با آمیزه‌ای از هنر اسلامی ـ ایرانی ساخته و برای نصب در حرم مطهر آن امام معصوم به کربلا منتقل می‌شود. البته بخشی از ضریح مطهر که شامل بخش‌های فوقانی و تاج ضریح بود هفته گذشته از طریق مرز هوایی به نجف اشرف و سپس کربلا منتقل و تحویل تولیت آستان مقدس حضرت امام حسین (علیه‌السلام) شد و بخش‌های پنجره و شبکیه ضریح نیز در مراسمی قبل از اربعین حسینی برای نصب به کربلا منتقل می‌شود.

در پایان این اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از عموم امت حسینی و عاشورایی ایران اسلامی و از همه هیئت عزاداری و دسته‌جات سینه‌زنی و محبین اهل بیت عصمت و طهارت (علیه‌السلام) دعوت می‌کند تا در مراسم استقبال و بدرقه از ضریح جدید امام حسین (علیه‌السلام) و بازدید و زیارت آن در مصلی تهران حماسه‌ای حسینی دیگری خلق کنند.

انتهای پیام/س2