تبریز/
کسب نشان طلا در مسابقات اختراعات جهاني آلمان توسط خواهر بسيجي و مخترع ايرانی
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، ناهيده قويدل معروفي از بسيجيان کشورمان که براي نخستين بار توانسته با استفاده از مواد افزودني طبيعي نوعي قير و آسفالت بااستحکام بيشتر را اختراع و درست کند امسال در اين مسابقه جهاني خوش درخشيد.

وي استحکام بيشتر، جلوگيري از ترک خوردگي و حذف آلاينده هاي زيست محيطي را از مزاياي اين نوع قير و آسفالت نسبت به نوع معمولي آن بر شمرد.

به گفته خواهر ناهيده قويدل معروفي امسال وي توانسته با شرکت در مسابقه اختراعات جهاني آلمان، از بين 50 کشور آسيايي، آمريکايي و اروپايي با کسب مدال طلا و رتبه نخست مسابقه پرچم جمهوري اسلامي ايران را يک بار ديگر در عرصه هاي علمي و بين المللي سربلند کند.

گفتني است: اختراع نانو کاتاليست يک نوع ماده شيميايي از ديگر اختراعات مخترع کشورمان وناهيده قويدل معروفي است./س