گردان القدس؛
رژيم صهيونيستي در جنگ 8 روزه بازيچه دست گروه هاي مقاومت شد
به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري سرايا القدس؛ فرماندهان گردان القدس در نشستي خبري، در نوار غزه با بيان اين مطلب افزودند: هم اکنون تل آويو براي گروه هاي مقاومت فلسطيني به عنوان شهري سهل الوصول به شمار مي رود و پيروزي گروه هاي مقاومت و رژيم صهيونيستي در جنگ 8 روزه، به عنوان پيروزي براي تمامي شهدا و خانواده هاي آنها قلمداد مي شود.
فرماندهان گردان القدس با اشاره به اينکه طي جنگ 8 روزه، موشک هاي گراد، فجر 5 و فجر 3 تمامي اراضي اشغالي و به خصوص تل آويو را مورد هدف قرار دادند، از استفاده موشک هاي در سطح کرنيت و زمين به هوا براي اولين بار در اين جنگ بر ضد رژيم صهيونيستي خبر داد.
همچنين؛ اين فرماندهان از ايجاد اختلال گسترده در 5000 دستگاه ارتباطي و امنيتي وابسته به رژيم صهيونيستي خبر دادند و بر تداوم داشتن گزينه جهاد و مقاومت در برابر هرگونه حمله احتمالي به نوار غزه تاکيد کردند.
فرماندهان گردان القدس شاخه نظامي جنبش جهاد اسلامي، در پايان نشست خبري خود تصريح کردند؛ هم اکنون تسليحات نظامي و جنگي گروه هاي مقاومت در بالاترين سطح خود قرار دارد و پيروزي گروه هاي مقاومت در جنگ 8 روزه با رژيم صهيونيستي نشان داد که تمامي فلسطيني ها براي جهاد بر ضد رژيم صهيونيستي آماده هستند.