دکتر حاجی فرجی متخصص تغذیه و رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی
شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: طبق یک تحقیقی که
در خصوص روغن مصرفی مردم تهران صورت گرفته است، متاسفانه بیش از 55% مردم
تهران از روغن مخصوص سرخ کردن برای تمام موارد مثل استفاده برای روی برنج و
روی سالاد استفاده می کنند.
وی گفت: این رویه غلطی است که باید به مردم آموزش داد، که روغن مخصوص سرخ کردنی تنها برای سرخ کردن است و برای استفاده از روغن برای برنج و سالاد باید از روغن های دیگر همچون روغن زیتون، کانولا و آفتابگردان استفاده کرد.
حاجی فرجی با اشاره به این که در بازار روغن های مخلوط موجود است عنوان کرد: این روغنها برای کاهش مضررات و افزایش فواید با هم تلفیق شده اند تا مردم هنگام مصرف از فواید بیشتر آنها بهره مند شوند./ع2