مهمترین عامل ریزش مو، می تواند رژیم غذایی نامتعادل باشد.هنگامی که تغذیه
فولیکول مو بطور کامل باشد، موی سالم ایجاد میشود ولی هنگام تغذیه ناقص این بخش ،
سلولهای این ناحیه دچار سوء تغذیه شده و به تدریج میمیرند و یا وظیفه خود را به
درستی انجام نمیدهند. کاهش نمک مصرفی ، حذف یا محدود کردن مصرف اسید چرب اشباع ،
کاهش مصرف آجیل ، شکلات ، غذاهای سرخ کردنی و پرادویه و مصرف فراوان آب ، سبزی و
میوه تازه میتواند در جلوگیری از سفید شدن مو و ریزش آن ، ابتلا به شوره سر و
شکنندگی مو مفید باشد.رژیم غذایی باید حاوی انواع مواد غذایی باشد.برای کاهش و
درمان ریزش مو، غذای پر پروتئین و آهن کافی، لازم است.همچنین مصرف میوه ها، سبزی
های تازه، سالادها و…نیاز است./س