تبریز/
رابطه مستقیم افزایش تولید با افزایش اشتغال

ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ضرورت توجه به تولید داخلی با در نظر گرفتن تحلیل رابطه آن با صادرت غیرنفتی، اهمیتی مضاعف می یابد.

وی تصریح کرد: حمایت از سرمایه و تولید داخلی موجب رونق یافتن تولید داخلی شده و فضایی رقابتی تُر برای تولیدات ایجاد خواهد شد.

ایرانی فام ادامه داد: تولیدکنندگان با افزایش کیفیّت محصولات و یا با کاهش قیمت سعی در به دست آوردن سود بیشتر دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد  کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در صورت تداوم با در نظر گرفتن تنوّع محصول صادرات نیز افزایش می یابد.

وی اظهار داشت: با افزایش تقاضا تولیدکنندگان از ظرفیت های تولید موجود نظیر نیروی کار، سرمایه زمین و... استفاده بهینه تَری دارند.

ایرانی فام تاکید کرد: افزایش تقاضا از جانب بازارهای داخلی و یا خارجی موجب تشویق تولیدکنندگان و تولید محصولات بیشتر می شود./س