کد خبر: ۴۱۸۷۷۹۸
تاریخ: ۱۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۴
آشتياني: باید تصمیم درستي در مورد ژوزه گرفته شود / تا دوشنبه حرفي نمیزنم
عضو کمیته فنی پرسپولیس گفت: جلسه کمیته فنی برای تعیین تکلیف وضعیت ژوزه قرار است روز دوشنبه تشکیل شود و تا برگزاری این جلسه یحیی گل محمدی سرمربی موقت پرسپولیس است.
ابراهیم آشتیانی عضو کمیته فنی پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: اعضای کمیته فنی حق برکنار کردن ژوزه را ندارند. ما فقط روز دوشنبه عملکرد ژوزه را در نیم فصل بررسی میکنیم و مسئولان پرسپولیس تشخیص میدهند که ژوزه را اخراج کنند یا این سرمربی پرتغالی همچنان سرمربی پرسپولیس باشد.
آشتیانی در ادامه بیان داشت: ژوزه نظرات اعضای کمیته فنی را در تیم پرسپولیس اجرا نمیکند و تا الان هم نتوانسته تحولی در تیم ایجاد کند.
امیدوارم مسئولان پرسپولیس بهترین تصمیم را درمورد ژوزه بگیرند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: صحبتهایم در مورد عملکرد ژوزه در پرسپولیس را در روزهای گذشته بیان داشتم و در حال حاضر برای اینکه تیم پرسپولیس وارد حاشیه نشود تا روز تشکیل جلسه کمیته فنی حرفی نخواهم زد./آق