فارس/
چای نعنا ؛ نوشیدنی پاییزی

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس در فصل پاییز انرژی بدن رو به تحلیل رفته همچنین بیماری‌های سودا مانند آرتروز و بیماری‌های پوستی در این فصل در افراد سوداوی مزاج بروز می‌کند.

توصیه می‌شود در این فصل، از مصرف زیاد مواد غذایی مانند بادمجان و برنج که دارای طبیعت سرد و خشک هستند خودداری شود.

در مقابل مصرف گوشت گوسفند، خشکبار و تنقلات از جمله گردو و بادام به علت دارا بودن طبیعت گرم و بدست آوردن انرژی و رطوبت از دست رفته بدن مورد تاکید قرار گرفته است.

مصرف مخلوط آب و عسل با لیمو و همچنین چای نعنا در پاییز علاوه بر تقویت قوای جسمی و سیستم دفاعی بدن در درمان سرما‌خوردگی نیز موثر است.

استفاده از روغن کنجد و روغن بادام برای پیشانی، گونه‌ها و ملاج (فاصله یک وجب از نوک بینی تا وسط سر) برای تقویت پوست در این فصل تاثیرگذار است/س