دکتر سعید مفید معاون تحقیقات توسعه و هماهنگی تولید شیر ایران وعضو
انجمن پروبیوتیک ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:
پروبیوتیک یعنی غذاهایی که علاوه بر ارزش غذایی که دارند یک جنبه مثبت
یا سلامت بخش اضافه تری هم دارند که چندین سال قبل در کشورهایی اروپایی
تولید و عرضه ی آن به بازار شروع شد و خوشبختانه در ایران هم از حدود 3 سال
قبل اقداماتی شروع شده و شرکت های لبنی، تولیدی صنایع شیری شروع کردند که
محصولات پروبیوتیک را تولید کند.
وی اذعان داشت: طبعا تولید پروبیوتیک ها توسعه ی آنها نیاز به 2 موضوع دارد ،اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در مورد مصرف پروبیوتیک حائز اهميت بوده و استفاده از پروبیوتیک ها بسیار برای سلامتی مفید می باشد.
وی گفت: بنابراین تا به امروز 2 همایش برگزار شده که یکی در 2 سال قبل برگزار شده و بیشتر در بحث طرف ساز و فرهنگ سازی بوده است.
در همایش جاری که دومین همایش بود تلاش شده که به خبرهای پروبیوتیک مثبتی که دارند به اثرات تولیدی اشاره شود، و توسط محققین که دراین چند سال تحقیقات بسیار زیاد و خوبی هم در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی انجام دادند ارائه شود.
امیدواریم که دست آورد این کنگره کمک به ارتقا جایگاه فعلی این محصولات و گسترش مصرفشان و گسترش تولید باشد./ع2