همایون اردلان:
اردوی جوانان تحت هر شرایطی برگزار می شود / با حل مشکل مالی، لیگ بوکس دوباره آغاز می شود
همایون اردلان   در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت:  در حال حاضر تیم ملی بزرگ سالان ما در اردو به سر می برند و تیم جوانان نیز طی روزهای آینده اردوی خود را برگزار می کنند

دبیر فدراسیون بوکس افزود: مسئله کمبود جا باعث شده است تا اردوی بوکس جوانان چند روز به تعویق بیافتد ولی اردو به هر ترتیب برگزار می شود.

** مسابقات منطقه ای تجربه خوبی خواهد بود

 اردلان در خصوص  مسابقات منطقه ای بو کس عنوان داشت:  اولین مسابقات منطقه ای از روز سه شنبه در خوزستان و شهر اهواز برگزار می شود و تیم های منطقه 5 که خوزستان ، فارس، چهار محال بختیاری ، کهکلیویه و بویر احمد  واصفهان برگزار می شود.
 
وی ادامه داد:  مسابقات منطقه ای در هر دوره برگزاری، تجربیات خوبی در اختیار ما می گذارد و پس از اتمام این دوره نیز بی شک تجربه های گرانقدری بدست می آوریم که در آینده به نفع بوکس کشورمان خواهد بود.

**لیگ را برگزار می کنیم

اردلان در خصوص برگزاری مسابقات لیگ بوکس بیان داشت: برگزاری لیگ در هر فدراسیون مسئله ای حیاتی است و قهرمانان را برای مبارزه تشویق می کند و اگر مسئله مشکلات مالی و تامین بودجه حل شود، دوباره لیگ بوکس را برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: وقتی در رشته ای لیگ وجود داشته باشد، باعث افزایش  انگیزه می شود و می تواند پاداش بوکسورها را افزایش دهد و پیگیری آن ها را نیز زیاد کند.
 
اردلان ادامه داد: در همه فدراسیونها برگزاری مسابقات لیگ لازمه پیشرفت است و ما از اهمیت این موضوع کاملا بی خبریم.

** در جلسه دوشنبه درباره لیگ تصمیم گیری می شود

 اردلان ادامه داد:  به همین منظور و با توجه به  اهمیت برگزاری لیگ در بوکس، روز دوشنبه 27 آذر ماه در جلسه هیئت رئیسه این مسئله را پیگیری خواهیم کرد و نظر مسولان  را نیز جویا می شویم.
 
وی تصریح کرد: به دنبال حل مشکلات مالی هستیم و اگر هماهنگی و همکاری با برخی مسئولان صورت پذیرد لیگ بوکس دوباره شروع به کار خواهد کرد تا فضای رقابتی سالمی برای بوکسورهایمان به وجود بیاید و همین قضیه به پیشرفت تیم ملی و به طور کلی بوکس کشور می انجامد.

**بوکس جای پیشرفت زیادی دارد

اردلان در خصوص وضعیت بوکس کشور بیان داشت:  وضعیت بوکس کشور خوب است و ما بوکسورهای بسیار با انگیزه و قدرتمندی داریم که نشان می دهند وضعیت بوکس  کشور درخشان است و با کمک و همکاری مسئولان،  بوکس کشور شرایط را به مراتب بهتری نسبت به حال خواهد داشت.

وی در پایان خاطر نشان کرد:  امیدوارم با حل مشکلات مالی بوکس کشور به شرایط  آرمانی  و ایده آل خود نزدیک شود./مح