موضوع تازه ترین مطلب منتشر شده در وبلاگ شخصی آقای گلمیرزاده حدیثی است درباره قلب و ویژگی های آن که پیشکش کاربران عزیز می گردد.
به گزارش مجله شبانهباشگاه خبرنگاران، سید حسین گلمیرزاده در جدیدترین نوشته وبلاگش خود آورده است: امام صادق علیه السلام درباره این آیه فرمود:
دل سالم، دلى است که پروردگارش را دیدار کند در حالى که جز او درخود نداشته باشد، هر دلى که در آن شرک یا شک باشد ساقط است. «۲» یا فرمود:
قلب سالم، قلبى است که از دنیا دوستى سالم باشد. کسى که صداقت نیت داشته باشد، قلب سلیم دارد؛ زیرا پاک و سالم بودن دل از هواجس نفسانى، نیّت را در همه کارها براى خدا خالص مىگرداند. «۳» امام صادق علیه السلام مىفرماید:
حرکات دلها چهار نوع است: رفع و فتح و جرّ و وقف. رفع دل یاد خداست، فتح دل خشنودى از خداست، جرّ دل پرداختن به غیر خداست و وقف دل غفلت از خداست.
در حدیث قدسى آمده است:
هرگاه به دل بندهام سر بزنم و ببینم که یاد من بر آن چیره گشته است، اداره و تربیت او را خود به عهده گیرم و همنشین و همسخن و همدم او شوم. «۵» این حدیث ترجمان دیگرى از آیه اطمینان قلب است که خداوند مىفرماید:
[بازگشتگان به سوى خدا] کسانى هستند که ایمان آوردند و دلهایشان به یاد خدا آرام مىگیرد، آگاه باشید! دلها فقط به یاد خدا آرام مىگیرد.
منظور آن است که با تمام قلب متوجه او و عظمت و آگاهی و حاضر و ناظر بودنش گردد و این توجه مبدأ حرکت و فعالیت در وجود او به سوى جهاد و تلاش و نیکىها گردد و میان او و گناه سدّ محکمى ایجاد کند.
در این راستا امام سجاد علیه السلام هم در دعاى خویش صفاى دل خاصى را از درگاه حق طلب میکند:
خدایا! بر محمد و آل محمد درود فرست؛ و ما را از کسانى قرار ده که پردههاى عصمت اولیا را بر روى آنها کشیدى و دلهایشان را به پاکى و صفا، ویژه گردانیدى و در سر منزل برگزیدگان، آن دلها را به زیور فهم و شرم آراستى.»