مشهد/عضو كميسيون اجتماعي مجلس:
بخش خصوصي براي توسعه گردشگري سلامت پاي كار بيايد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي رضوي، محمداسماعيل سعيدي افزود: بخش دولتي با حمايت، سياست‌گذاري و نظارت در تعامل با تصدي‌گري بخش خصوصي مي‌تواند سرآمد گردشگري كشور باشد.

وي افزود: با توجه به اينكه در امر تصدي‌گري؛ بخش خصوصي احساس مسئوليت و سرمايه‌گذاري بيشتري مي‌كند مي‌تواند موفقيت بيشتري در حوزه توسعه گردشگري و به ويژه گردشگري سلامت داشته باشد.

سعيدي با بيان اينكه روند كسب و كار در صنعت گردشگري كشور رونقي ندارد خاطرنشان كرد: كم‌كاري در حوزه گردشگري نيازمند تجديدنظر و تحول است.

وي با ابراز تاسف از بي‌توجهي به سرمايه عظيم گردشگري در كشور اذعان داشت: كشورهايي چون تركيه با حداقل ظرفيت‌ها حداكثر استفاده و بهره‌برداري را مي‌كنند و اين در حالي است كه ايران با وجود ظرفيت‌هاي عظيم گردشگري و به‌ويژه گردشگري سلامت حتي تفكر اقتصادي و ارزآوري در اين حوزه را ندارد.

دبير اول كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: نفت ما را راحت‌طلب بار آورد و تقويت فكر و خلاقيت در حوزه‌هاي اقتصادي را از ما گرفته است اما بايد از جايي شروع كنيم و كنفرانس بين‌المللي گردشگري سلامت كشورهاي اسلامي قابليت نقطه شورع دوباره و تجديدنظر در اين حوزه را دارد.

سعيدي با اشاره به ريشه‌يابي معضلات عدم توسعه‌يافتگي در حوزه گردشگري سلامت خاطرنشان كرد: يكي از مشكلات اصلي در اين حوزه اين است كه هنوز چارچوب‌ها را مشخص نكرده‌ايم و تا خود تعريف دقيقي از اين موضوع نداشته باشيم نمي‌توانيم اقدامي و نتيجه مثبت داشته باشيم.

وي ادامه داد:گام‌هاي بعدي تبليغ، سرمايه‌گذاري و استمرار در آن است، مقام معظم رهبري اسلامي را اسلام انقلابي تعريف مي‌كند كه براي دين و دنيا برنامه‌ريزي منطقي داشته باشد.

دبير اول كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي گفت: اسلام انقلابي اسلام سلامت و شادي است و تبليغات منفي براي سياه‌نمايي چهره دين خرافه‌اي بيش نيست و ايران با عنوان قلب اسلام بايد به تبليغ درست در حوزه اسلام با محور نشاط اجتماعي بپردازد.

سعيدي تاكيد كرد: اينكه پرونده همايش‌ها و كنفرانس‌ها با اتمام آنها پايان مي‌پذيرد يكي از آسيب‌هاي وارده بر پيكره توسعه جامعه است و كنفرانس گردشگري سلامت بايد به اقدامات عملي در اين حوزه منجر شود.