منصور
حقیقتپور نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار
پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به مذاکره ایران و آمریکا گفت:
آمریکاییها دارای سوء رفتار در مقابل جمهوری اسلامی هستند و برای نشان دادن
صداقت خود را به جمهوری اسلامی، باید پیشنهاد تعلیق تحریمها را
در دستور کار خود قرار دهند.
وی افزود: آمریکا 33 سال است که دیوار اعتماد را تخریب کرده و علاوه بر تحریم افراد سیاسی، اموال کشورمان را نیز مصادره کرده است.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی تاكيد كرد: جمهوری اسلامی ایران کشوری مستقل بوده و برده و تابع آمریکا نیست و مذاکره با آمریکا تنها در یک شرایط متعادل و برابر امکان پذیر است و آمریکا باید ثابت کند که صادق است، چرا که دورهای که ژاندارم منطقه بوده گذشته است.
حقیقتپور با بیان اینکه جمهور اسلامی کشوری قدرتمند است افزود: اگر آمریکا میخواهد گزینه نظامی را روی میز بگذارد اندازه ضربه دوم را هم محاسبه کند.
وی درباره دلایل نگرانی رژیم صهیونیستی از مذاکره و خواست این رژیم جعلی برای استفاده از گزینه نظامی علیه كشورمان گفت: رژیم صهیونیستی در جنگ 8 روزه ناز شصت فرزند انقلاب را چشید که این سیلی برای کنار گذاشتن گزینه نظامی بود.