کشاورزي و صنايع غذايي دو يار جدانشدني
رضايي استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، گفت: ظرفيت خالي صنايع غذايي و کشاورزي با صنعتي شدن کاهش پيدا خواهد کرد.

 
وي با بيان اينکه در برنامه پنجم توسعه در زمينه حمايت از صنايع غذايي توجهات ويژه اي شده است افزود: استان هاي کشور از پتانسيل و ظرفيت مناسبي براي ايجاد صنايع غذايي برخوردار هستند.

 
رضايي ادامه داد: براي تبديل اين پتانسيل ها به نيروي بالفعل بايد بسترها، زيرساخت ها و منابع مالي توليدکنندگان را تا حد مقبولي تأمين کرد.
اين کارشناس اظهار داشت: توليد بايد در اين صنايع به صرفه شود و سرمايه به اين سمت سوق پيدا کند.

 
رضايي با بيان اينکه رشد صنايع غذايي در گرو رشد صنعت کشاورزي است تصريح کرد: نقاط بالقوه کشاورزي در کشور نياز به حمايت بيشتري دارد.

وي در پايان گفت: ظرفيت خالي صنايع غذايي نياز به حمايت بيشتر را مي طلبد./عب