در يک همايش سه روزه صورت مي‌گيرد
ديدار اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان با آيات عظام صافي گلپايگاني و وحيدخراساني
به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان همایش 3 روزه سیاسی ـ انتخاباتی «بصیرت و یاران ولایت» را در شهر قم برگزار می‌کند.

بنا بر اين گزارش اين همايش از امروز چهارشنبه آغاز و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت، قرار است در نوبت صبح کار گروه گفتمان تشکيل شده بعد از ظهر نیز مسعود یاررضوی سردبیر سیاسی سایت مشرق نیوز مسائل فتنه را بررسي کند.

قرار است در روز دوم اين همايش سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی مسائل امنیت انتخابات بررسي کرده و فواد حیدری نيز چگونگي شکل‌گيري انحراف را تبيين کند، همچنين صولت مرتضوی معاون وزیر کشور از ديگر شرکت کنندگان است که به بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات مي‌پردازد.

همچنين اعضای جامعه اسلامی دانشجویان با آیت الله صافی گلپایگانی ديدار خصوصي خواهند داشت.

ديدار اعضای جامعه اسلامی دانشجویان با آیت‌الله وحید خراسانی از برنامه‌هاي روز پاياني اين همايش سه روزه خواهد بود.

انتهای پیام/