استفاده از جوش شیرین در پخت نان باعث سوء هاضمه می شود
به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ غلامعلی خوش امید، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن بیان این مطلب گفت: بدنبال بازرسی های کارشناسان مربوطه و پیگیری های به عمل آمده  مصرف جوش شیرین در نانواییهای شهرستان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

غلامعلی خوش امید افزود: با توجه به اهمیت سلامت نان به عنوان یکی از پر مصرف ترین مواد در سبد غذایی مردم، همشهریان در صورت مشاهده عدم کیفیت نان و یا موارد مشکوک، مراتب را به معاونت بهداشتی و یا شورای آرد و نان مستقر در فرمانداری شهرستان اطلاع دهند./ح