عضو کمیسیون صنایع گفت: زمان بررسی، تحقیق و تفحص از خودروسازان منوط به اولویتبندیها و برنامه کار مجلس بوده و بر این اساس هیئت رئیسه آن را در دستور کار قرار خواهد گرفت.
رمضانعلی سبحانیفر نماینده مردم سبزوار در مجلس در گفتگو با
خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه طرح تحقیق و تفحص از خودروسازان در اولویتبندی برای تایید نهایی قرار دارد، گفت: تحقیق و تفحص از خودروسازي در کمیسیون صنایع رای آورد كه پس از طی مراحل قانونی در صحن علنی و تعيين اعضای آن، تحقیق و تفحص آغاز ميشود.
وی در ادامه افزود: زمان بررسی تحقیق و تفحص از خودروسازان منوط به اولویتبندیها و برنامه کاری مجلس بوده و در وقت مقتضی به آن رسيدگي خواهد شد.
عضو کمیسیون صنایع در مجلس در پاسخ به این سوال که چرا مدت زمان رسیدگی به طرح تحقیق و تفحص به دارازا کشیده است، پاسخ داد: رسیدگی به هر طرح یا لایحه زمان مربوط به خود را دارد و اکنون تعداد طرحهای دوفوریتی که در دستور کار مجلس است زیاد شده که براساس زمانبندی باید آنها در اولویت قرار گیرند، برهمین اساس باید طبق آییننامه داخلی و زمانبندی مشخص شده، هیئت رئیسه آنها را در دستور کار مجلس قرار دهد.
وی در پایان با اشاره به محورهای تحقیق و تفحص تصریح کرد: مبنای قیمتگذاری بر روی خودروها، دلیل افزایش قیمت خودرو، مبنای انتخاب افرادی که به کار گماشته شدهاند و ... از جمله محورهای تحقیق و تفحص از صنایع خودروسازی است.
انتهاي پيام/