مشهد/
نیشابور در تمامی صحنه‌های دفاع از انقلاب به میدان آمده است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، به نقل از روابط عمومی فرمانداری نیشابور، سیدجلال هاشمی در نخستین جلسه ستاد گرامی‌داشت دهه فجر نیشابور در سالن جلسات فرمانداری، افزود: امام راحل(ره) احياگر دين مبين اسلام بودند.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامي يک نهضت ديني و اعتقادي بود که ديگر انقلاب‌هاي جهان ژرفا و عمق انقلاب ما را نداشت و امام سبب شد ايران به‌عنوان يکي از پرافتخارترين نظام‌هاي دنيا مطرح باشد.

معاون سياسي اجتماعی فرماندار نیشابور هم در اين نشست با تأکيد بر حضور پرشور تمامي رؤسا و مدیران دستگاه‌های اجرایی و مسئولان روابط عمومي ادارات در برنامه‌هاي دهه فجر، خواستار استفاده از فرصت پیش رو برای تبیین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی شد.
 ابراهيم جدکاره عنوان کرد: حضرت امام(ره) و مردم از عوامل تأثیرگذار در پیروزی انقلاب بودند.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار مبلغان دینی و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، تصریح کرد: مبلغان باید به تبیین و نقش انقلاب بپردازند./ع