خوزستان/
قرآن دستنویس خوشنویسان خوزستانی به تمام خانه‌های مردم استان می‌رود
به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، سید شهریار موسوی در دیدار با جمعی از کاتبان خوزستانی قرآن کریم اظهار داشت: کار بسیار بزرگی انجام شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی افزود: امیدواریم کتابت قرآن کریم زمینه ای باشد تا بیشتر در راه آن قدم برداریم و این کتاب نورانی نقش موثرتری در زندگی ما ایفا کند.


وی با بیان اینکه الگو گرفتن از قران را از خودمان شروع کنیم اضافه کرد: باید بوسیله کتابت قرآن فرهنگ قرآنی را در بین خانواده‌ها و جامعه ترویج دهیم.

فرمانده حوزه مقاومت شهید تندگویان وزارت نفت-جنوب با اشاره به کتابت قرآن کریم توسط خوشنویسان خوزستانی خاطرنشان کرد: این کار در نوع خود بسیار بزرگ و منحصر به فرد است.

وی تصریح کرد: دفاع مقدس به ما نشان داد که هر کاری که برای خداوند انجام می‌شود، نشد ندارد و ما نمونه‌ای دیگر از این را در کتابت قرآن توسط هنرمندان خوزستانی مشاهده کردیم./ع