سنندج/ مدیرکل ورزش و جوانان کردستان خواستار شد؛
لزوم افزایش نظارت‌ها در استفاده از داروهای غیرمجاز پرورش اندام
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، تیشه‌گران شامگاه دوشنبه در مجمع انتخاباتی هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام کردستان با اشاره به علاقه‌مندی زیاد در میان جوانان برای پرداختن به ورزش پرورش اندام ، اظهار کرد: باید تلاش شود تا این اشتیاق در مسیر صحیح هدایت شود.
وی با تاکید بر معضل استفاده برخی ورزشکاران این رشته از مواد نیروزای غیرمجاز در سراسر کشور، گفت: این مسئله هم از سوی فدراسیون پرورش اندام و هم از جانب وزارت ورزش و جوانان به صورت جدی پیگیری می‌شود.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان از افزایش نظارت بر مسئله دوپینگ توسط معاونت ورزش اداره‌کل و هیئت پزشکی ورزشی استان خبر داد و تصریح کرد: کشف و ضبط تعدادی از این مواد طی چند وقت اخیر در همین راستا بوده است.
تیشه‌گران با بیان اینکه ورزش بدنسازی با دو بعد تقویت جسم و پرورش روح به صورت توامان مرتبط است، اظهار کرد: شایسته است مربیان و متولیان باشگاه‌ها در این خصوص دقت بیشتری اعمال کنند.
به گفته مدیرکل ورزش و جوانان کردستان استفاده از داروها در باشگاه‌ها زیر نظر مربی انجام می‌شود و افرادی که مواد نیروزا مصرف می‌کنند معمولا زیر نظر مربی‌های دلسوز این کار را انجام نمی‌دهند.
وی با پذیرش وجود داروهای غیرمجاز در بعضی باشگاه‌ها خاطرنشان کرد: معمولا جوانان کم‌اطلاع برای تقویت حجم عضلات خود از این مواد استفاده کرده بدون آنکه از عواقب خطرناک آن آگاهی داشته باشند./ب