رئیس مرکز نشر دانشگاهی:
رسیدن به ظرفیت 120 عنوان کتاب جدید در اوایل سال 92
بهمن حاجی پور رئیس مرکر نشر دانشگاهی در گفتگو با خبرنگار  صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران گفت: در خصوص به روز کردن کتابهای علمی باید بگویم که با توجه به برنامه شورای پژوهشی هم اکنون مرکز نشر مامور شد که کتابهای درسی موجود را بررسی و برای هر کدام از کتابهای که مورد نیاز است کتابهای جدید را جایگزین کند.

وی افزود: سفارش تالیف و ترجمه صورت گرفته چنانچه در این زمینه پیش گام هستیم.

حاجی پور در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که در کدام یک از حوزه ها به روز سازی منابع علمی صورت گرفته اظهار داشت: در تمامی حوزه‌ها از جمله حوزه‌های مهندسی علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی، علوم زیستی منابع جدید مشخص و مطالعات بررسی ها باید صورت گیرد تا در اواخر سال و اوایل سال 92 مشخص شود.

وی اظهار داشت: پیش بینی ما این است که احتمالا به ظرفیت 120 عنوان جدید برسیم که البته این تعداد منابع مربوط به تمامی مقاطع مختلف دانشگاهی و تحصیلات تکمیلی است./ع2