تبریز/
راه اندازی دفتر ارتباط صنعت و دانشگاه در منطقه آزاد ارس

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، نجفی با اعلام این خبر اظهار داشت: با وجود پردیس‌های دانشگاهی و شعب بین‌الملل دانشگاه‌ها در منطقه آزاد ارس و در راستای تجاری‌سازی ایده‌ها و توسعه دانش‌بنیان منطقه، دفتر ارتباط صنعت و دانشگاه در منطقه آزاد ارس راه‌اندازی می‌شود.

وی، از حمایت سازمان منطقه آزاد ارس از پایان‌نامه‌های دانشجویی خبر داد و افزود: در راستای توسعه ارتباط با دانشگاه‌ها و سوق دادن فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی به سمت اهداف و برنامه‌های منطقه آزاد ارس از پایان‌نامه‌های دانشجویی که مرتبط با استراتژی‌های ارس انجام شوند، حمایت خواهیم کرد.

مدیرعامل منطقه آزاد ارس تصریح کرد: در این راستا انتظار می‌رود دانشگاه‌ها پایان‌نامه‌های دانشجویی را به صورت کاربردی متناسب با سیاست‌ها و نیازهای منطقه آزاد ارس پیش برند و توان و امکانات موجود در منطقه را با برگزاری بازدیدهای علمی ارتباط صنعت و دانش تقویت کنند.

نجفی، بر توسعه همه‌جانبه منطقه آزاد ارس تاکید کرد و افزود: همسان با توسعه منطقه در سطوح مختلف، به فکر ارتقای سطح معیشتی مردم در ارس نیز هستیم.

وی ادامه داد: با فعالیت دانشگاه‌ها در سطح منطقه و توسعه فعالیت‌های اقتصادی، ارزش‌های اسلامی و انقلابی نیز مورد توجه بوده و فعالیت‌های فرهنگی در این منطقه قطعاً با رویکرد حفظ ارزش‌های دینی و ملی انجام خواهد پذیرفت./ع