افزایش تولید آبزیان در کرمانشاه
ارسلان قاسمی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر چند سایت پرورش ماهی در کرمانشاه فعال هستند که از ظرفیت این سایت‌ها به طور کامل استفاده نمی‌شود.

وی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی خوب این استان، در صورت استفاده از تمام ظرفیت سایت‌های پرورش ماهی آن، تولید محصولات آبزی تا پایان سال به بیشس از 15 هزار تن می‌رسد.

قاسمی با بیان این مطلب که تولید انواع گونه‌های ماهیان تجاری مثل ماهیان گرمابی، سردآبی و خاویاری در استان کرمانشاه امکان‌پذیر است، ادامه داد: تولید آبزیان در این استان نسبت به سال گذشته رشد کرده است.

وی همچنین با اشاره به این که میزان تولید میگوی آب شیرین در کشور محدود است، گفت: این نوع میگو در ورامین، اهواز و استان‌های آذربایجان شرقی و غربی تولید می‌شود.

لازم به ذکر است ماهیان گرمابی شامل ماهی کپور معمولی، نقره‌ای، علفخوار و سرگنده و ماهیان سردآبی شامل قزل‌آلای رنگین کمان هستند.