فارس/
پيشرفت 95 درصدي دومين سايت تفکيک زباله کشور در شيراز

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس شهردار شیراز با بیان اینکه دومین سایت تفکیک زباله کشور در شیراز تا یک ماه آینده راه اندازی می شود گفت: روزانه بیش از هزار و 60 تن زباله در شیراز تولید می شود و تنها کمتر از 5 درصد آن در مبدا تفکیک می شود .

علیرضا پاک فطرت افزود: این خط با تکنولوزی روز دنیا و به همت متخصصان کشور ساخته شده و توان تفکیک زباله های خشک و تر را دارد .

وی با اشاره به اینکه این سایت روزانه بیش از 500 تن زباله را تفکیک می کند افزود: برای راه اندازی این خط بیش از یک میلیارد و500میلیون تومان هزینه شده است .

شهردار شیراز از اختصاص 25 هکتار زمین برای ساخت صنایع تبدیلی در کنار این خط تفکیک زباله خبر داد و گفت: سرمایه گذاران می توانند با راه اندازی کارخانه های تبدیلی در زمینه های شیشه ،پلاستیک وکاغذ از این سایت استفاده کنند .

پاک فطرت افزود : در روش تفکیک زباله در مقصد ، زباله های غیر قابل بازیافت با روش اصولی دفن و شیرابه های آن نیز به حوضچه های تبخیر فرستاده می شود و از جذب آن در زمین جلوگیری می شود ./س