زنجان/
سیب‏زمینی زنجان در سطح استانداردهای اروپایی
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان ،رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با اشاره به کیفیت محصولات تولیدی در استان گفت: محصول سیب‏زمینی زنجان در سطح استانداردهای اروپایی تولید می‌شود.

نهاوندی‌پور با اشاره به کیفیت تولید سیب‏زمینی زنجان افزود: استاندارد کیفی تولید سیب‏زمینی با توجه به میزان ازت در این محصول تعیین می‏شود.

وی با بیان اینکه سیب‏زمینی تولیدی در بخش کشاورزی زنجان دارای مرغوبیت بسیار مناسبی است، ادامه داد: میزان ازت سیب زمینی زنجان زیر 20 پی‏پی‏ام است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان ،به استاندار پی‏پی‏ام ازت در کشور‏های اروپایی اشاره کرد و تصریح کرد: استاندارد کشور‏های اروپایی برای میزان ازت در محصول سیب‏زمینی 50 پی‏پی‏ام است.

نهاوندی‏پور با اشاره به نمونه‌برداری محصولات کشاورزی در استان، یادآور شد: سنجش پی‏پی‏ام ازت محصول سیب‏زمینی در راستای ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی استان صورت گرفته است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان سیب‏زمینی زنجان را محصولی بسیار مناسب در سطح کشور ارزیابی کرد و افزود: توجه به محصول سیب‏زمینی زنجان در سایر استان‏ها بسیار مشهود است.

نهاوندی‏پور‏ از تصویب 2200 پرونده توسعه کشاورزی در بانک‌های استان زنجان خبر داد و خاطر نشان کرد :53 درصد از پرونده‌های توسعه کشاورزی موجود در بانک‌های استان زنجان تصویب شده است./س