ابراز نگرانی مصر از اوضاع مالی
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه مصری الشعب، مصر از اوضاع روبه وخامتی که در روزهای اخیر و به دلیل دخالت نظامی فرانسه در کشور مالی ایجاد شده شدیدا ابراز نگرانی کرده و از جامعه بین الملل خواسته تا مانع از جنگ افروزی فرانسه شده و قضیه را به شکلی صلح آمیز حل و فصل کنند.

"عمرو رشدی" سخنگوی وزارت امورخارجه مصر تاکید کرد که کشور خواستار حفظ وحدت و امنیت اراضی مالی است و در این راه اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

وی افزود: مصر خواهان حل مسالمت آمیز بحران به وجود آمده است، راه حل نظامی همیشه آخرین گزینه است، جنگ افروزی باعث از بین رفتن مرز بین کشورها و انتشار گروه های مسلح در دیگر سرزمین ها و در نتیجه به خطر افتادن امنیت منطقه خواهد شد، لذا باید به دنبال راه حل صلح آمیز بود.

وی تاکید کرد که کشورش حاضر است در راستای ایجاد امنیت در مالی و حفظ وحدت این کشور اقدامات لازم را انجام بدهد.