صادقي به باشگاه خبرنگاران خبر داد
برگزاري كنگره سراسري خانه كارگر در تمامي استان‌ها
حسن صادقی در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر برای ورود به مباحث انتخاباتی هیچگونه اقدام خاصی را انجام نداده است.

وی افزود: خانه کارگر جهت ورود به انتخابات با برگزاری کنگره‌های سراسری در تمامی استان‌ها و با هدف گسترش فعاليت‌هاي اين تشكل وارد عمل شده است.

صادقی با تاکید بر اینکه کمالی هنوز نامزد خانه کارگر برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده است تصریح کرد: ما منتظر می‌مانیم تا وی نظر خود را نسبت به حضور در انتخابات به ما اعلام کند.

معاون اجرايي خانه كارگر اظهار داشت: در حال حاضر با هیچ گزینه‌ای به غیر از کمالی برای انتخابات ریاست جمهوری رایزنی نداشته‌ايم.

گفتني است خانه كارگر از جمله اولين تشكل‌هايي است كه گزينه مورد نظر خود براي انتخابات رياست‌جمهوري سال آينده را مطرح كرده است.

انتهاي پيام/