شاه صاحبي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
"توهين و ناسزا" در ملاء عام جرم است
"سيد علي شاه صاحبي" در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضائي باشگاه خبرنگاران درباره "حكم حقوقي توهين افراد به يكديگر" اظهار داشت: به كار بردن الفاظ ركيك و ناسزا و همچنين توهين و افتراء به ديگران در ملاء عام جرم است و مسئوليت حقوقي دارد.

اين وكيل پايه يك دادگستري ادامه داد: توهين و ناسزاگويي به افراد جامعه در انظار عمومي مطابق قانون مجازات اسلامي جرم است.

شاه صاحبي در تشريح مواد قانوني در مواجهه با ناسزاگويي و هتك حرمت ديگران، تصريح كرد: هر دشنامی‌ که باعث آزار شنونده شده و دلالت بر قذف نکند، 74  ضربه شلاق را براي گو.ينده به دنبال دارد.

اين وكيل پايه يك دادگستري خاطرنشان كرد: نگاه قوه قضاييه به حرمت شخصيت حقوقي و اخلاقي آحاد جامعه قانوني و جدي است، بنابراين هيچ فردي حق ندارد ديگران را مورد توهين و ناسزا قرار دهد.

گفتني است؛ ‌قانون استفساريه نسبت به كلمه اهانت، توهين و يا هتك‌حرمت مشتمل بر ماده واحده در جلسه علني روز يكشنبه مورخ چهارم دي ماه يكهزار و سيصد و هفتاد و نه مجلس شوراي اسلامي تصويب و در‌تاريخ 1379.10.10 به تأييد شوراي نگهبان رسيده است.

انتهاي پيام/