رييس انجمن علمي داروسازان ايران:
داروهاي توليد داخل از كيفيت مطلوبي برخوردارند
دكتر سيد حصير خويي، رييس انجمن علمي داروسازان ايران با بيان اينكه در يك مطالعه باليني بر روي 200 قلم دارو ، ثابت شد كه 95 درصد داروها از نظر اثر بخشي تفاوت چنداني با نوع خارجي خود ندارند به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تمامي داروها اعم از ساخت داخل يا خارج بر اساس استانداردهاي معتبر بين المللي تحت عنوان فارماكوپه ساخته مي شوند و هر سازنده اي موظف است داروي خود را بر اساس يك فارماكوپه  مشخص كند.

وي افزود: تكنولوژي و توان ساخت بسياري از داروها در كشور وجود دارد و اگر در مواردي نوع خارجي آن را وارد مي كنيم به دليل مصرف كم آن است كه عملا توليد آن مقرون به صرفه نيست.

وي تصريح كرد: بسياري از داروهاي خارجي مشابه خود كه وارد كشور مي شوند،از كيفيت بالاتري برخوردار نباشند، كيفيتشان كمتر هم نيست./