جادوگر دربي را از دست داد
پزشک پرسپوليس :کريمي و مهدوي کيا درد نداشته باشند، شايد به دربي برسند
به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران طبق شنيده هاي ما علي کريمي پس از معاينات مجدد و MRIاز آسيب ديدگي اش به احتمال فراوان شهر آورد بزرگ پايتخت را از دست خواهد داد.
 
لازم به ذکر است  مصدوميت علي کريمي از  ناحيه رباط داخلي است و البته يحيي گل محمدي شب گذشته اعلام کرده بود که علي کريمي به اين دربي مي رسد.
 
چشمه سري گفت:علي کريمي و مهدي مهدوي کيا دو هافبک مصدوم پرسپوليس در حال حاضر با مصدوميت دست و پنجه نرم مي کننداين دو بازيکن فعلا در کلينيک پزشکي مشغول انجام فيزيوترابي و اب درماني هستند تا وضعيتشان مشخص شود.

که آيا مهدوي کيا و کريمي به دربي مي رسند يا نه! دکتر چشمه سري در اين خصوص به خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران گفت: وضعيت کريمي مهدوي کيا رو به بهبودي است و اين دو نفر بايد تا دوشنبه يا سه شنبه فيزيوتراپي کنند و بعد از ان در تست پزشکي شرکت خواهند کرد درصورتي که مهدوي کيا و کريمي دردي نداشته باشند مي توانند در دربي روز جمعه براي پرسپوليس به ميدان بروند./