مشهد/برای نخستین بار در کشور:
برنامه ی جامع نرم افزاری محاسبه قیمت تمام شده محصولات دامی در خراسان رضوی تدوین شد


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، صفرپور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان گفت: این برنامه ی نرم افزاری پس از دریافت قیمت روز جوجه ی یک روزه و قیمت روز نهاده های دان، قیمت تمام شده ی یک کیلو گوشت مرغ را مشخص می کند.

وی محاسبه ی هزینه های بیمه و واکسیناسیون، استهلاک و سوخت، هزینه های مدیریت فنی و کارگری، هزینه های کشتارگاهی و حمل و نقل، هزینه های عرضه و سود را از دیگر ویژگی های  این برنامه ی نرم افزاری در ارائه ی "قیمت تمام شده ی مرغ" عنوان کرد.

صفرپورسرعت بسیار بالای محاسباتی این برنامه ی نرم افزاری را از ویژگی های مهم آن دانست و گفت: طراحی این برنامه به گونه ای است که با افزایش تعداد جوجه در اول فصل در واحد سطح، قیمت تمام شده کمتر محاسبه می شود و این به معنای هوشمند بودن این برنامه است.

معاون بهبود تولیدات دامی با تشریح  برنامه ی محاسباتی گوشت قرمز افزود: این برنامه با دریافت تعداد دام در اول دوره ی پرواربندی، قیمت وزن زنده ی دام در اول دوره و قیمت روز نهاده های علوفه را محاسبه و قیمت تمام شده یک کیلو گوشت قرمز را نیز اعلام می کند و در واقع به دامداران برای محاسبات توجیه اقتصادی پرورش دام و تولید گوشت قرمز مشاوره فنی می دهد./س