يك عضو کميسيون کشاورزي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
استفاده از محصولات ارگانيک يكي از مهمترين مسائل در بحث امنيت غذايي است
عباس رجايي عضو کميسيون کشاورزي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره بر کيفيت و استاندارد مواد غذايي و محصولات کشاورزي و باغي در استفاده از ميزان کود و مواد شيميايي افزود: قطعا استفاده بيش از حد از اين موارد کيفيت محصول را از بين مي برد و بر طعم و عطر ميوه اثري نامطلوب دارد.

وي تصريح کرد: استفاده از محصولات ارگانيک يکي از بهترين راهکارهاي کاهش ميزان سموم، کود و مواد شيميايي در محصولات کشاورزي و باغي خواهد بود و با گسترش محصولات ارگانيک اثرات زيانبار زيست محيطي و تغذيه اي بر انسان از بين خواهد رفت كه اين مسئله مهمترين موضوع در بحث امنيت غذايي در كشور است.
 
رجايي خاطرنشان کرد: چنانچه بتوانيم تا پايان برنامه پنجم توسعه ميزان مصرف سم و کود شيميايي را حداقل 30 درصد نسبت به سال‌هاي قبل کاهش دهيم و سطح توليد محصولات ارگانيک را افزايش دهيم موفق خواهيم بود./ک