مشهد/رييس بانك “توسعه اسلامي؛
برای همكاري در طرح‌هاي حمايتي ايران در منطقه اعلام آمادگی کرد
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد  . 

وي تصريح كرد: در حال حاضر افتتاح يكي از سدها را در استان خراسان داريم كه با توجه به اهميت فراوان آن و مصارف مختلف آن مورد توجه بانك و استفاده از امكانات مالي بانك شده است. 

محمدعلي گفت: اين بانك اظهار خوشحالي مي‌كند كه يك رابطه و تعاون مستمر در بين موسسه بانك اسلامي براي توسعه ايجاد شده است؛ كه نقش كشور ايران در اين پيشرفت بي‌تاثير نبوده است. 

وي اظهار كرد: كشور ايران مشاركت‌ زيادي در ايجاد قوانين بانكداري اسلامي داشته كه به عنوان يكي از موسسين فعال در توسعه و پيشرفت بانكداري اسلامي در برابر مشكلات پيش روي اين بانك بوده است. 

وي با بيان اينكه كشور ايران يكي از بزرگترين حمايت‌كنندگان اين بانك است، تصريح كرد: تا سال گذشته حدود 5 ميليارد و 700 ميليون دلار همكاري اين بانك بوده است كه متوسط اين فعاليت‌هاي اين بانك را در سال گذشته 5 برابر كرده است. 

رييس بانك توسعه اسلامي خاطر نشان كرد: اين بانك سعي كرده در جنبش با همكاري اعضا و موسسات داخلي و خارجي امكانات لازم را براي پيشرفت اقتصاد و از بين بردن فقر اقتصادي فراهم كند/س