مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهران گفت: بیش از 163 هزار تن انواع محصول کشاورزی امسال تاکنون از پایانه مرز بین المللی مهران به کشور عراق صادر شده است.

به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛ صادق الیاسی با بیان این مطلب افزود: ارزش این میزان صادرات کشاورزی 652 میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: صادرات محصولات کشاورزی از پایانه مرزی مهران به عراق در مقایسه با 10 ماه سال گذشته هشت درصد رشد نشان می دهد.
الیاسی ادامه داد: بیشترین محصول های صادراتی به عراق شامل هندوانه، گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز، نارنگی و خربزه بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهران بیان کرد: کشمش، قارچ، بامیه و انگور نیز در این مدت کمترین محصول های صادراتی به کشور همسایه را تشکیل داده است.
الیاسی گفت: افزایش صادرات محصول های کشاورزی از بازارچه مرزی مهران به سبب استقبال مردم عراق از کالاهای ایرانی و تلاش بازرگانان برای دست یابی به بازارهای این کشور انجام شده است.
پایانه مرزی بین المللی مهران در 85 کیلومتری جنوب باختری شهر ایلام گرانیگاه صادرات کالای ایرانی و تردد زوار عتبات عالیات عراق است.
پایانه مرزی مهران با توجه به وجود امنیت بالا و نزدیکی به بغداد مرکز عراق اکنون فعال ترین بازارچه کشور در حوزه گردشگری مذهبی و مهمترین مرز تجاری میان ایران و عراق به شمار می رود.
نزدیک به یک میلیارد دلار انواع کالا از جمله شامل میوه و تره بار، ساخته های پلاستیکی و صنعتی، مصالح ساختمانی و خودرو، امسال از راه پایانه مرزی مهران به عراق صادر شده است/س