افزایش نشاسته و فیبر در رژیم غذایی، خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.

به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دکتر محمد امین ناظرمظفری، متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ضمن بیان این مطلب افزود: میوه ها، سبزیجات، سیب زمینی، دانه ها و غلات، منابعی غنی از فیبر و نشاسته هستند که موجب ایمنی بدن در مقابل سرطان کولون و رکتوم می شوند.
دکتر محمد امین ناظرمظفری با تاکید بر تنوع در رژیم غذایی، اظهار کرد: مواد مغذي موردنياز بدن، از گروه های مختلف غذایی مانند ميوهها، سبزيجات، غلات، گوشت و محصولات لبني در کنار یکدیگر تامین می شود.
وی چاقی را عامل ابتلا به بيماريهاي قلبي، عروقي، فشارخون، ديابت و برخی سرطانها دانست و توصیه کرد: با کنترل وزن، از ابتلا به این بیماری ها، پیشگیری کنید.
زنان با احتیاط بیشتری چربی مصرف کننداین متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی، اظهار کرد: رژيم های غذایی پرچرب، خطر ابتلا به سرطانهاي پستان، پروستات، كولون و ركتوم را افزايش می دهد.
وی با بیان اینکه ميزان ابتلا به سرطان در الكليهايي كه سيگار ميكشند چندين برابر است، ادامه داد: مصرف الكل ميتواند منجر به سرطان دهان، حلق، مري و كبد شود.
ناظرمظفری خاطرنشان کرد: با کاهش مصرف غذاهاي شيرين و شور نیز می توان خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد./ح