شهرکرد /
پیشرفت های هسته ای جمهوری اسلامی، قدرت چانه زنی ایران را افزایش داد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :

حجت الاسلام علی سعیدی، در حاشیه برگزاری همایش بصیرت روحانیت در سایه ولایت  در شهركرد گفت: پیشرفت‌ های هسته‌ ای ایران موجب شد، جمهوری اسلامی در مذاكره با كشورهای 1+5 از قدرت چانه‌ زنی بیشتری برخوردار باشد.

وی با بیان فعالیت‌های صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی، افزود: فعالیت هسته‌ ای غیر‌صلح‌ آمیز در برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران نبوده و نیست و ایران به عنوان كشور اسلامی و پایبند به معاهدات بین المللی، فعالیت هسته‌ ای غیر‌صلح ‌آمیز را ممنوع و حرام می داند.

حجت الاسلام سعیدی درباره ادعاهای مطرح شده از سوی غرب علیه فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران، گفت: قانع كردن دشمنان ایران حد و مرزی ندارد و این مساله، كاملا سیاسی است.

وی با بیان برگزاری مذاكرات جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 در اسفندماه امسال، تصریح كرد: جمهوری اسلامی ایران، اهداف صلح ‌آمیز خود را دنبال می كند و از حقوق مسلم خود عقب نشینی نمی كند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: ملت ایران برای حفظ اسلام و تحقق شعارهای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی قیام كرد و در این راه، استوار و محكم به پیش می رود.

همایش بصیرت روحانیت در سایه ولایت، با حضور جمعی از ائمه جمعه استان چهارمحال و بختیاری و روحانیان حوزه های علمیه این استان، در مهدیه مصلای امام خمینی (ره) شهركرد برگزار شد./س