این نوشیدنی را در صبحانه همراه چای مصرف کنید
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ استفاده از شیر پرچرب می‌تواند میزانی از آنتی‌اكسیدان‌های موجود در چای را از بین ببرد.

موادی كه به عنوان مواد چرب مصرف می‌شود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی می‌شود.
چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب می‌كند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سكته قلبی و مغزی می‌شود.
چربی زیاد در رژیم غذایی ممكن است اثر آنتی اكسیدانی ویتامین C را از بین ببرد.
 
منبع: پي سي پارسي