همزمان با ایام نوروز؛
برپایی 8 نمایشگاه صنایع دستی در استان کهگیلویه و بویر احمد
حمید رضا واعظی مدیر کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد به خبرنگار حوزه میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران گفت: برنامه های ویژه نوروز در استان کهگیلویه و بویر احمد از 24 اسفند آغاز و تا 14 فروردین ادامه دارد.

وی افزود: برای استقبال از مسافران نوروزی تمامی مراکز اقامتی و پذیرایی استان آماده و پذیرای مهمانان خواهند بود.

واعظی تصریح کرد: جاذبه های گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد در قالب سی دی، کتابچه و بروشور به گردشگران داخلی و خارجی معرفی و توزیع می شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد بیان کرد: این استان به عنوان پایتخت طبیعت ایران شناخته می شود در هر موقع از سال چهار فصل دارد.

وی اظهار داشت: قصد داریم استان کهگیلویه و بویر احمد را به عنوان مقصد گردشگری معرفی کنیم و زیر ساختار را برای توسعه گردشگری فراهم کنیم./ي2