اراک/
770 تن پای مرغ از دلیجان صادر شد
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، پور اسماعیلی افزود: پای مرغ تولیدی شهرستان پس از فرآوری و بسته بندی به این كشورها ارسال شد.

وی اظهارداشت: صادرات 220 تن دیگر از این محصول در دستور كار قرار دارد .

وی، درخصوص ارزش غذایی و خوراكی پای مرغ گفت: عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین های A و D ، كلسیم و فسفر است.

اسماعیلی گفت: صادرات مرغ نیمچه گوشتی به كشور لبنان در آینده نزدیك از برنامه های اقتصادی شهرستان است.

شهرستان دلیجان دارای 53 واحد مرغداری است./س