از سوی انجمن ادبیات داستانی تربت حیدریه صورت می‌گیرد
چاپ کتاب دلنوشته‌هایی برای حضرت فاطمه(س)


به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،محمد رشید اظهار کرد:  فراخوانی درسطح دانشگاه‌ها و شهرستان انجام شد و بر اساس آن 100 اثر به انجمن ارسال شد که ما توانستیم بهترین‌ها را انتخاب کنیم  و مواردی که قابل چاپ بود به نام خود نویسنده در کتاب چاپ می‌شود.

وی تصریح کرد: کتاب آفتاب با تیراژ هزار نسخه و قیمت هرجلد 3 هزار تومان در اختیار همشهریان قرار می‌گیرد و به افرادی که نوشته‌های آنان به چاپ رسیده باشد یک نسخه رایگان اهداء می‌گردد.

رئیس انجمن ادبیات داستانی شهرستان تربت حیدریه خاطرنشان کرد: شرایط هنر و ادبیات در تربت حیدریه رضایت بخش بوده و از رشد بالایی برخوردار است، استعدادهای هنری شهرستان هم اکنون بیش از اندازه است، بنابراین میزان توجه، اهمیت و تلاش مسئولین باعث می‌شود هنرمندان توانایی‌هایی خود را در مسیر شناخت مسایل و مشکلات محیط خویش به کار گیرند و در تصمیم‌گیری‌های گروهی برای رسیدن به اهداف قدم بردارند تا به سلامت اجتماعی برسند.

رشید بزرگترین مشکل انجمن‌های فرهنگی شهرستان تربت حیدریه را تخصیص نیافتن بودجه دانست و گفت: آنگونه که شایسته هنرمندان است نمی‌توانیم به هنر بپردازیم.