رئیس کمیته آموزش عالی و پزشکی مجلس:
داوطلبان 93 منتظر خبرهای خوش باشند/نقش معدل در کنکور 93 پررنگ تر از سالهاي قبل
دکتر صابری، رئیس کمیته آموزش عالی و پزشکی مجلس در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به تصویب طرح جدید سنجش و پذیرش دانشجو به جز سال 92 دیگر کنکوری نخواهیم داشت لذا تغییرات در زمینه حذف کنکور نیز از سال 93 آغاز خواهد شد و کنکور 92 کماکان همچون سالهای قبل برگزار می شود.

وی با بیان اینکه کمیسیون در هفته آینده به بررسی جزئیات طرح سنجش و پذیرش دانشجو مي پردازد خاطرنشان کرد: معدل، آزمون ورودی، آزمون اختصاصی از جمله گزینه های جایگزین کنکور است اما اعمال این موارد نیازمند توجه ویژه مسئولین به جزئیات این مصوبه است.

وی افزود: ما در تلاشیم در طرح جدید مشکلات کنکور مجدداً رخ ندهد و سرنوشت 12 سال تحصیل داوطلبان در چند ساعت رقم نخورد.

وی تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش و سازمان سنجش مسئولیت برگزاری آزمون ورودی دانشگاه ها به شیوه جدید را برعهده دارند لذا تعامل همزمان این سازمانها با کمیسیون در ماه های آتی ادامه خواهد داشت./ح