افضلی‌فرد خبر داد
پرونده شکایت از خودرو‌سازان روی میز کمیسیون اصل 90
مصطفی افضلی‌فرد نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه شکایت‌های مختلفی از خودرو‌سازان به کمیسیون اصل 90 واصل شده است، گفت: شکایاتی توسط برخی خريداران خودرو درباره کیفیت پایین خودروها، سطح پایین خدمات پس از فروش خودرو‌سازان، عدم کیفیت قطعاتی که در نمایندگی‌ها عرضه می‌شود و همچنین عدم تحويل به موقع خودروهاي خريداري شده از خودروسازان جمله این شکایات است.

وی در ادامه افزود: همچنین شکایت‌هایی از خودرو‌سازان درباره جهش قیمت خودرو نيز مطرح است که این شکایات در حال‌حاضر در کمیته خودرو کمیسیون اصل 90 درحال بررسی است که احتمالا هفته آینده گزارش آن جمع‌بندی و نهايي خواهد شد.
 
سخنگوی کمیسیون اصل 90 در ادامه اظهار داشت: در جريان رسیدگی به شکایات واصله اگر نیاز به دعوت از مسئولين خودرو‌سازي باشد، از مدیران‌عامل خودروسازی‌ها نیز برای حضور در جلسات این کمیسیون دعوت خواهد شد.

افضلی‌فرد همچنین در ادامه با اشاره به بررسی پرونده واردات خودروهای لوکس با ارز مرجع در این کمیسیون، گفت: پرونده خودرو‌هایی که با ارز مرجع وارد شده بودند و وارد‌کنندگان قصد پیش‌فروش آن را با ارز آزاد داشتند نیز در این کمیسیون در حال بررسی است و تا زمانی که وارد‌کنندگان مابه‌التفاوت قیمت اعلام شده با ارز آزاد، توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان را به حساب دولت واریز نکنند خودروهای آنها ترخیص نخواهد شد.

وی در خاتمه خاطر نشان کرد: طبق آخرین گزارشات، بخشی از وارد‌کنندگان این مابه‌التفاوت را واریز کردند اما بخش عمده‌ای از آنان هیچ اقدامی انجام نداده‌اند.

انتهاي پيام/