سخنگوی شهرداری مشهد:
اختتامیه جشنواره ملی شهرنگار 24 مرداد برگزار می‌شود

به گزارش گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران ، علی حامدمقدم عنوان کرد: اولین دوره جشنواره شهرنگار با محوریت مدیریت شهری در سال جاری برگزار شد و مراسم دومین دوره آن در تابستان سال آینده برگزار خواهد شد.


وی با اشاره به فعالیت دائمی دبیرخانه جشنواره شهرنگار، تصریح کرد: دوره دوم جشنواره شهرنگار با دوره اول برگزاری آن تفاوت‌هایی دارد که در این دوره سعی شده به صورت ویژه به موضوعات و بخش‌ها پرداخته شود.

سخنگوی شهرداری مشهد اظهار کرد: دوره دوم جشنواره شهرنگار در بخش رسانه‌ها(سراسری و بین المللی)، فضای مجازی آزاد( وبلاگ و سایت‌های شخصی)، نشریات تجربی (دانشجویی، مساجد، مدارس و...)، بخش ویژه و رسانه برتر برگزار می‌شود.

به گفته وی بخش ویژه دومین دوره جشنواره شهرنگار با موضوع مشهد، پایتخت فرهنگی جهان اسلام است.

حامدمقدم درباره بخش رسانه برتر افزود:در این بخش رسانه‌ها بر مبنای بیشترین شرکت کننده در جشنواره، بیشترین آثار راه یافته به مرحله نهایی و بیشترین برگزیده ارزیابی می‌شوند.

وی گفت: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را با موضوع مدیریت شهری مربوط به بازه زمانی 17 شهریور سال جاری تا 15 تیر سال آینده به دبیرخانه جشنواره شهرنگار ارسال کنند./ا