کد خبر: ۴۲۷۳۵۵۴
تاریخ: ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۳:۰۰
افزایش 11 درصدی محصولات؛
کودهای پاستیلی در راه بازار
محققین ایرانی به تولید کودهای پاستیلی با خاصیت افزایش کیفیت محصولات دست يافته اند.
علیرضا دهقانی محقق کشاورزی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: در طی 2 سال موفق به کسب تولید نوعی کود طبیعی با خاصیت پاستیلی شده اند.
وی افزود: مشابه این کود با خاصیت ضعیف تری در خارج از کشور تولید شده است.
وی خاطر نشان کرد: از خاصیت این کود می توان به ارگانیک بودن و همچنین افزایش 11 درصدی کیفیت محصولات و جذب 150 تا 300 درجه ای آب اشاره کرد.
وی گفت: قیمت این نوع کود با کیلویی 450 تومان عرضه خواهد شد./ع2