مسوول اداره منابع طبیعی شهرستان آبدانان از افزایش 40 درصدی تولید کنگر در این شهرستان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛ یعقوب عزیزی با اعلام این خبر گفت: همه ساله در نیمه دوم بهمن کار برداشت محصول طبیعی "کنگر" از عرصه های طبیعی و مزارع شهرستان آبدانان آغاز و تا پایان فروردین سال بعد ادامه دارد.
وی افزود: بیش از 150 نفر از کارگران فصلی همه روزه با عزیمت به مناطق و تپه های اطراف شهر روزانه بیش از دو تن کنگر مرغوب را تهیه و به بازار مصرف شهر آبدانان عرضه می کنند.
مسوول منابع طبیعی شهرستان آبدانان تاکید کرد: این محصول طبیعی اکنون با قیمت هر کیلوگرم 25 هزار ریال به فروش می رسد.
عزیزی ادامه داد: با توجه به بارش مناسب و با پراکنش مطلوب نزولات آسمانی پیش بینی می شود که برداشت کنگر امسال در شهرستان آبدانان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 40 درصد افزایش یابد.
وی گفت:علاوه بر کارگران فصلی که از این طریق امرار معاش می کنند، همه روزه تعداد زیادی از خانوارهای شهرستان آبدانان به عنوان تفرج و سرگرمی با عزیمت به اطراف شهر و مناطق مستعد به جمع آوری کنگر اقدام می کنند.
مسوول اداره منابع طبیعی آبدانان اضافه کرد: با توجه به استعداد مناطق و عرصه های طبیعی این شهرستان علاوه بر تامین نیازهای مردم منطقه، هر سال صدها تن کنگر توسط کارگران فصلی از این شهرستان به مناطق و استان های دیگر کشور صادر می شود.
کنگر، یکی از محصولات طبیعی و خودروی بهاری است که به شدت مورد علاقه و مصرف عامه مردم استان ایلام و بخصوص شهرستان آبدانان است و علاوه بر خام خواری، همراه با روغن و پیاز و برنج و شیر و آب پز نیز مورد مصرف مردم قرار میگیرد/س