يك كارشناس سياست خارجي:
افكار شوم آمريكا پشت پرده مذاكره مستقيم با ايران است
مهدی مطهرنیا در گفتگو با خبرنگار  سیاست خارجي باشگاه خبرنگاران با اشاره به پيشنهاد آمريكا مبني بر مذاکره مستقیم با ایران، گفت: هم‌اکنون شاهد اعلام آمادگی آمریکا برای مذاکره مستقیم با ایران بر سر پرونده هسته‌ای كشورمان هستیم که این موضوع در ظاهر حسن‌نيت آمريكا را مي‌رساند اما در نهان قضاياي ديگري در اين پيشنهاد ايالات متحده دخيل است.

وی افزود: باید از سران ايالات متحده پرسید چه اتفاقاتی در سيستم تصميم‌گيري اين كشور افتاده كه سران آمريكا به‌دنبال مذاكره مستقيم با ايران هستند.

مطهرنیا در ادامه اظهار داشت: اوباما در دور دوم ریاست جمهوری‌ خود برخلاف دور اول، درصدد شکل‌دهی دولت هماهنگ‌تر است لذا با اندیشه‌‌های از قبل تعیین شده به ميدان آمده تا بتواند با مثلث جدید کری، برنان و هیگل قدرت هوشمند‌ آمریکا را به خواسته‌های خود برساند.

این کارشناس سیاست خارجی در پایان خاطرنشان کرد: پرونده هسته‌ای کشورمان بهانه‌ای برای آمریکاست چرا که این کشور می‌خواهد با مذاکره مستقیم به افکار شوم خود دست پیدا کند و این امر زمانی محقق می‌شود كه بتواند حسن‌نیت خود را به جمهوری اسلامی ایران نشان دهد.

انتهای پیام/